Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


dvg7:algemeen:inhoud

Inhoud

Het tabblad inhoud is de toegang tot de inhoud van uw site. Het is mogelijk om verschillende soorten inhoud te creëren en toe te voegen aan de website. Hier kunt u ook eenvoudig zoeken naar een pagina door bijvoorbeeld (een deel van) de titel, of de auteur in te vullen, of door te filteren op een bepaald inhoudstype. Ook kunt u filteren op wel of niet gepubliceerde inhoud.

Inhoudstypen

In DvG kunt u inhoud toevoegen van verschillende typen. Denk hierbij aan een Taak, een Algemene pagina, een Webformulier, een Nieuwsbericht of een ander type inhoud. Elk type heeft een specifiek doel. Elk type kan verschillende velden bevatten (hoewel een aantal velden in alle typen voorkomen). 1) Het is daarom van belang voordat u inhoud toevoegt goed te bedenken wat het doel is van de pagina die u toevoegt. Hier vind u een beschrijving van diverse inhoudstypen.

Inhoud toevoegen

Het is mogelijk om verschillende soorten inhoud te creëren en toe te voegen aan de website. Als u nieuwe inhoud creëert, is het van belang dat u altijd alle verplichte velden invult, en de nieuw aangemaakte pagina opslaat. De verschillende soorten inhoud worden op de desbetreffende pagina's toegelicht. Klik op “Inhoud toevoegen” om te starten met het toevoegen van nieuwe content voor uw site. In de stap die daarop volgt kiest u welk type inhoud u toe wil voegen.

Bulk-bewerkingen

Bij bewerkingen kunt u eenvoudig zogenaamde bulkacties uitvoeren. Een bulkactie wordt gebruikt wanneer u voor meerdere inhoudsitems tegelijk eenzelfde actie wil uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere inhoudsitems tegelijk publiceren, depubliceren of verwijderen.

1)
Met het toevoegen van nieuwe modules aan uw site komen vaak ook nieuwe inhoudstypen beschikbaar. Wellicht zijn dus niet alle typen beschikbaar die in onderliggende pagina's besproken worden. Wilt u een bepaald type tot uw beschikking krijgen, neem dan contact op met uw leverancier.
dvg7/algemeen/inhoud.txt · Laatst gewijzigd: 08/10/2018 13:59 (Externe bewerking)